Hom | Info| Galerie || Zorg

 
 

Welkom!

Op deze site willen wij als vioolbouwers uw aandacht vragen en u kennis laten maken met onze werkzaamheden en ons atelier.
 
Vogelsangs Vioolbouw is opgericht in 1985, door een viertal initiatiefnemers die zich richten op het bouwen en restaureren van violen en cello's. Deze initiatiefnemers zijn gespecialiseerd op verschillende vakgebieden. Met behulp van de kennis en vaardigheden met betrekking tot deze vakgebieden, is het Vogelsangs Vioolbouw gelukt kwalitatief hoogwaardige muziekinstrumenten te bouwen. Deze kwaliteit wordt getoetst door een samenwerkingsverband met professionele musici. Dit samenwerkingsverband is tevens de basis voor het voortdurend streven naar ontwikkeling van de instrumenten ten einde de klank en bespeelbaarheid te verbeteren.
 
 

vogelsangs

Vogelsangs Vioolbouw beschikt over een grote hoeveelheid nieuwe, gebruikte en oude instrumenten, die in perfecte staat en onder garantie leverbaar zijn.

Vogelsangs Vioolbouw verleent tevens de mogelijkheid om tegen gunstige tarieven en aantrekkelijke voorwaarden instrumenten te huren.

Ten slotte levert Vogelsangs Vioolbouw alle toebehoren, zoals snaren, koffers en strijkstokken van gerenommeerde merken. 

Wanneer u vragen heeft over bovengenoemde zaken, of wanneer u ge´nteresseerd bent in het kopen of huren van instrumenten, voelt u zich dan vrij contact met ons op te nemen door middel van

e-mail: sjef@vioolweb.nl of sjef@vogelsangs.nl